NYC 3: La màquina falla, el teclat capat.

30 d'agost de 2008 3

El meu ordinador ha començat a fallar. Hi ha alguna tecla que no funciona. Vuit, en total. Fa gràcia provar de pitjar el teclat evitant aquella lletra, aquell número, que no van, i poder comunicar la idea del mal funcionament del teclat amb efectivitat i velocitat. No em provoca gran maldecap, però no puc fer cap entrada nova amb l’alfabet incomplet. L’endemà del dia 1, a  un quart de 3 de la matinada, tinc hora amb un tècnic de la botiga Apple, de la 5a Avinguda, el conegut Cube, que no tanca mai: tot el dia, tot l’any. Avui hi he anat a un quart de 9, i hi havia cua, malgrat que hi havia 8 o 10 applemen atenent gent.  M’han donat cita, per tant. També podria comprar-me’n un de nou. Un MacBook Pro m’agradaria.

Qui endevina què em falta al teclat?

Una ajuda: la K, no.

I el tabulador no va de cap manera.

En queden 7.

Etiquetes

Darrers articles

Més enllà d’aquestes eleccions

Una manera d’entendre tot el que ha passat els darrers cinc anys, potser l’única manera que fa que tot sembli tenir una mica més de sentit, és acceptar que qui realment va enviar els polítics catalans a la presó i a l’exili vam ser nosaltres, el poble, quan vam desbordar el pessebre que tenien preparat […]

La confessió

[Capítol inèdit del llibre La Supèrbia (Fragmenta 2020)] Quan vaig publicar La Supèrbia vaig haver de retallar-ne uns quants capítols per raons d’espai. Aquest el vaig treure perquè era massa llarg i no volia retallar-lo. Segurament el refaré epr algun altre projecte, però aquí es en deixo la versió crua sense retocar que vaig treure […]

Per què sempre estem parlant de llibertat

Escric aquest article com a resposta llarga a un seguit de gent amb qui en les últimes hores he intercanviat opinions per tuiter. Una de les més representatives, tot i que han estat desenes, podria ser la del Tatxo Benet, que ha dit:  «la discusió no és en aquests moments sobre llibertats. El que cal […]

  • Cerca